Bitcoin Balinaları Fiyat Düşerken Durmadan Alım Yapmaya Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinaları, Bitcoin fiyatındaki düşüş devam ederken alttan alım yapmayı sürdürüyorlar.

TradingView verilerine göre Bitcoin, en büyük kripto para borsalarından biri olan Bitfinex’te Binance ve Coinbase gibi borsalara kıyasla yaklaşık 80 dolarlık primle işlem görüyor.

Piyasa analisti Byzantine General, “Bitfinex’teki biri arka arkaya 3 gündür durmadan TWAP ile BTC satın alıyor ve Bitfinex’te bu yüzden çok yüksek bir prim var. Benim tahminime göre şimdiye dek spotta 50 milyon dolar akümülasyon olmuştur.” dedi.

Kısaca TWAP olarak bilinen Zaman Ağırlıklı Ortalama Fiyat, büyük çaplı alım satım işlemlerinin zaman içerisinde küçük miktarlara bölünmesini ve zaman ağırlıklı ortalama fiyatın esas alınmasını sağlayan bir algoritmik emir stratejisidir.

Bitfinex balinası, Bitcoin fiyatı dün Grayscale Bitcoin Trust’tan (GBTC) yapılan çıkışlarla birlikte 39 bin doların altına düştüğü sıralarda da devam etti.

Kripto para takipçileri, Bitfinex ile olan kurumsal bağlantıları sebebiyle bu alımların Tether tarafından yapılıyor olabileceği yönünde spekülasyonda bulundu.

Bu işlemler yapılırken Bitfinex’teki uzun pozisyonların sayısında da bir artış oldu ve toplam sayı 73 binin üstüne çıktı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Balinaları Fiyat Düşerken Durmadan Alım Yapmaya Devam Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!