Kripto Balinası, Fiyattaki Düşüşe Rağmen Ethereum Tutmayı Sürdürüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para balinası, piyasadaki düşüşe rağmen elindeki Ethereumları (ETH) staking için kullanmayı tercih etti.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre 8 farklı cüzdanı olan bir balina, birim başına ortalama 2 bin 419 dolardan Binance ve Bitfinex borsalarından 46,02 milyon dolar değerinde Ethereum çekti.

Bitcoin’in düşüşüne eşlik eden Ethereum, TradingView verilerine göre günlük bazda %4,65 değer kaybetti ve 2 bin 205 dolara düştü.

Blockchain’deki işlem kayıtlarına göre balina, borsalardan çektiği ETH’leri daha sonta staking amacıyla Lido’ya yatırdı.

Toplamda 19 bin 21 adet olan ETH’ler için 5 cüzdan ile Aave’den 50,15 milyon dolar değerinde USDT çekilmiş ve bunlar merkezi borsalara aktarılmıştı.

Spot On Chain’in aktardıklarında 3 cüzdanda hala yaklaşık 30 milyon dolar değerinde USDT tutuluyor ve bunlar, daha fazla ETH almak için merkezi borsalara gönderilebilir.

Kripto Balinası, Fiyattaki Düşüşe Rağmen Ethereum Tutmayı Sürdürüyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Balinası, Fiyattaki Düşüşe Rağmen Ethereum Tutmayı Sürdürüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!