Kripto Para Cüzdanı MetaMask Ethereum İçin Yıllık Getiri Sunan Hizmeti Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 cüzdanı MetaMask, Consensys tarafından desteklenen Ethereum (ETH) staking hizmetini kullanıma sundu.

MetaMask, Consensys Staking ile kurduğu ortaklık kapsamında kullanıcılara en az 32 Ethereum stake etme hizmetini hayata geçirdi.

MetaMask Portfolio aracılığıyla sunulan ve yaklaşık 80 bin dolar alt limiti bulunan bu staking hizmeti, kullanıcılara pasif getiri hizmeti sunarken bir yandan Ethereum ağının hisse kanıtı (PoS) mekanizmasının çalışmasına katkı sağlayacak.

Sunulan bu hizmet halihazırda kazanılan pasif getiriden %10’luk bir işlem ücreti kesiyor ve karşılığında yıllık %4’lük bir getiri sağlıyor. Standart staking hizmetlerine nazaran MetaMask’ın sunduğu hizmette, herhangi bir donanım cüzdan yada havuza dahil olma işlemi gerekmiyor.

Buna ek olarak MetaMask, Lido Finance (LDO) ve RocketPool (RPL) gibi likik staking servisleri aracılığıyla stake şansı da sunuyor. Fakat bu servislerin yıllık getiri oranı sırasıyla %3,53 ve %3,14 gibi düşük seviyelerde seyrediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Cüzdanı MetaMask Ethereum İçin Yıllık Getiri Sunan Hizmeti Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!