Bitcoin Sözü Veren ABD’li Başkan Adayı Yarıştan Çekildiğini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) destekçisi Florida Valisi Ron DeSantis, ABD başkanlık yarışından çekildiğini duyurdu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın ön seçimlerdeki başarısı bir başkan adayının daha yarıştan çekilmesiyle sonuçlandı. Başkanlık yarışının dikkat çeken isimlerinden Ron DeSantis 21 Ocak günü yaptığı açıklamada, seçim kampanyasını sonlandırdığını ve Donald Trump’ı destekleyeceğini duyurdu.

DeSantis’de yarıştan çekilmesiyle birlikte sadece iki Bitcoin destekçisi aday kalmış oldu. Bu adaylar, Demokrat Parti adayı Dean Phillips ve bağımsız Robert F. Kennedy Jr. olarak biliniyor.

Öte yandan Donald Trump’ın tekrardan başkan seçilmesi durumunda kripto para sektörüne karşı daha ılımlı davranacağı yaygın bir görüş haline geldi.

Trump kısa süre önce yaptığı bir açıklamasında, diğer Bitcoin destekçisi adaylarla benzer bir söylemde bulunarak Merkez Bankası Dijital Para Birimlerine (CBDC) kesinlikle izin vermeyeceğini duyurmuştu.

Kısa süre önce benzer bir açıklamada bulunan kripto para destekçisi ve ABD’nin Cumhuriyetçi başkan adayı Vivek Ramaswamy, benzer bir gerekçeyle seçim kampanyasını rafa kaldırdığını açıklamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Sözü Veren ABD’li Başkan Adayı Yarıştan Çekildiğini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!