SEC BlackRock’ın Bitcoin’i İçin Yaptığı Öneriyi Değerlendirmeye Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BlackRock’ın spot Bitcoin ETF’inde talep ettiği değişikliği değerlendirme aşamasına aldı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Nasdaq’ın BlackRock’a ait iSharet Bitcoin Trust (IBIT) spot Bitcoin ETF’inde opsiyon ticaretine izin verecek teklifi için yorum dönemini başlattı.

Resmi dosyalamada yer alan detaylara göre kamuoyunu görüşünün alınacağı bu dönem önümüzdeki 21 gün boyunca devam edecek. Bu  talebin onaylanması durumunda, yatırımcılar IBIT fonu üzerinde opsiyon ticaretine erişim hakkı kazanmış olacaklar.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bloomberg ETF analisti James Seyffart, SEC’nin sunulan talebe bu denli hızlı geri dönüş yapmasını olumlu yorumladı. Süreç boyunca bir aksilik çıkmaması ve SEC’nin hızlı tutumunu sürdürmesi durumunda şubat sonuna kadar söz konusu değişikliklerin onaylanabileceğini öngördü:

SEC, 19b-4’ün spot Bitcoin ETF’lerde opsiyon ticareti yapma olanağına yönelik talebi zaten kabul etmişti. Bu, SEC’nin tipik hareketlerinden daha hızlıdır. SEC hızlı hareket etmek isterse söz konusu değişiklikler şubat ayının sonundan önce onaylanabilir mi?

SEC BlackRock’ın Bitcoin’i İçin Yaptığı Öneriyi Değerlendirmeye Aldı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC BlackRock’ın Bitcoin’i İçin Yaptığı Öneriyi Değerlendirmeye Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!