Kurumsal Şirkete Göre Bitoin Yatırımcılarının Talepleri Bu Seviyeler İçin Artıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para odaklı yatırım şirketi Paradigm, Bitcoin’de yükseliş bekleyen yatırımcıların “calls” opsiyonlarına yüklendiğini işaret etti.

Paradigm bazı yatırımcıların 18 Ocak Perşembe günü 45.000 ve 46.000 dolarlık kullanım fiyatlarıyla Bitcoin “calls” opsiyonu satın aldığını duyurdu.

Bu alımları yatırımcıların yükseliş yönlü beklentisi olarak yorumlayan Paradigm, alımlara paralel olarak yaptığı bir Telegram yayınında şu ifadelere yer verdi:

Şubat ayı için  45.000 ve 46.000 dolarlık kullanım fiyatlarıyla yüklü miktarda “call” opsiyonu satın alındı.

“Calls” opsiyonları, finansal piyasalarda alıcısına (uzun pozisyon sahibine) belirli bir varlığı belirli bir fiyat üzerinden belirli bir tarihe kadar alma hakkı veren finansal türev ürünleridir.

Yani bu durumda yatırımcılar “call” opsiyonu edinerek, Bitcoin’in yükseleceğini şimdiden ön görerek 45-46 bin dolar seviyesinden satın alma hakkını elde ederler. Eğer Bitcoin’in fiyatı ileri tarihte bu seviyelere çıkarsa, tüccarlar bu opsiyonları kullanarak kar elde edebilirler.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,5 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 41.099 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal Şirkete Göre Bitoin Yatırımcılarının Talepleri Bu Seviyeler İçin Artıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!