Hong Kong ABD’nin Bitcoin Onayı ile Hamlelerini Hızlandırdı: 2 Aya Başlatacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong merkezli finansal hizmetler firması Venture Smart Financial Holdings (VSFG) bu yılın ilk çeyreğinde spot Bitcoin ETF’ini piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bloomberg tarafından sunulan habere göre Hong Kong merkezli VSFG, 2024 yılının ilk çeyreğinde spot Bitcoin borsa yatırım fonunu (ETF) piyasaya sürmeyi hedeflediğini belirtti. Şirket bu fonla birlikte yönetim altındaki varlıklarda (AUM) 500 milyon dolarlık bir hedef belirledi.

Hong Kong’un ilk onaylı dijital varlık yönetim firması olarak lanse edilen VSFG, henüz ülkenin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SFC) bir spot Bitcoin ETF başvurusunda bulunmadı.

Özellikle son yıllarda kripto paralara karşı pozitif tutumuyla öne çıkan Hong Kong’da henüz ihraç edilmiş bir spot Bitcoin ETF bulunmuyor. SFC geçtiğimiz aralık ayında, spot kripto ETF başvurularını kabul etmeye hazır olduğunu ve bu tür ürünlerin piyasaya sürülmesine ilişkin gereklilikleri ele alan iki genelge yayınladığını duyurmuştu.

Bu yılın ilk günlerinde açıklamada bulunan Hong Kong’un ilk lisanslı kripto borsası HashKey’in işletme müdürü Livio Weng, bölgedeki yaklaşık on fon şirketinin spot kripto ETF’i ihraç etmek için araştırmalara başladığını belirtmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hong Kong ABD’nin Bitcoin Onayı ile Hamlelerini Hızlandırdı: 2 Aya Başlatacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!