Milyar Dolarlık Şirket Dün ETF Müşterileri İçin 1.598 Bitcoin Satın Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin ETF başvurusu onaylanan Bitwise, milyonlarca dolar değerinde Bitcoin (BTC) alımı gerçekleştirdi.

ABD’nin spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını (ETF) onaylamasının ardından ihraççıların ne kadar Bitcoin alımı yapacağı merak konusu olmuştu. Güncel Bitcoin alımlarını şeffaf bir şekilde paylaşan ilk kurum ise milyar dolarlık şirket Bitwise oldu.

Analiz firması CC15Capital tarafından aktarılan verilere göre Bitwise, Bitwise Bitcoin spot ETF (BITB) fonu için 17 Ocak günü yaklaşık 67 milyon dolar değerinde 1.598 Bitcoin alımı gerçekleştirdi.

Bitwise, kendi resmi sitesinden günlük olarak o gün gerçekleşen işlemleri bildirirken BlackRock ve Fidelity gibi şirketler henüz ekstra bir bilgilendirme yapmadı.

Şirket bünyesinde halihazırda yaklaşık 358 milyon dolar değerinde 8.309 Bitcoin bulunduruyor. BITB isimli spot Bitcoin ETF’leri son işlem gününde yaklaşık 70 milyon dolar değerinde işlem hacmine ev sahipliği yaptı.

CC15Capital’e göre BlackRock ve Fidelity gibi şirketler 10 Ocak’ta gerçekleşen spot Bitcoin ETF onayının ardından ne kadar Bitcoin alımı yaptığını halen daha detaylı bir şekilde raporlamadı.

Şirketler tarafından sağlanan son verilere göre BlackRock’ın elinde 16.362 Bitcoin ve Fidelity’nin elinde 12.112 Bitcoin bulunuyordu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyar Dolarlık Şirket Dün ETF Müşterileri İçin 1.598 Bitcoin Satın Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!