Kripto Analistlerine Göre Solana, ETH’den Birkaç Kat İyi Performans Verebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finans uzmanlarına göre Solana (SOL), önümüzdeki boğa koşusu sırasında Ethereum’a (ETH) kıyasla birkaç kat daha iyi performans gösterebilir.

Glassnode’un kurucuları tarafından yapılan açıklamaya göre makro ekonomist Henrik Zeberg ve eski hedge fonu yöneticisi Raoul Pal, Solana-Ethereum grafiğinin şu an için Solana adına bullish gözüktüğünü düşünüyor.

İflas eden kripto borsası FTX’in satış baskısının azalmasıyla birlikte Solana, geçen yılın son aylarında yükselişe geçti. TradingView verilerine göre SOL, USD karşısında 6 ayda %290 değer kazandı.

Solana’daki hareketliliğe ekosistemdeki meme coinler de katkıda bulundu. Bonk ve son günlerde popülerleşen dogwifhat (WIH) gibi coinler, Solana ekosistemindeki hareketliliğin artmasını sağladı.

SOL, aynı dönem içerisinde ETH karşısında %190’dan fazla değer kazandı ve 0,03 dolar seviyesine geldi. SOL ve ETH’nin piyasa değerlerini karşılaştıran Glassnode kurucuları, bunun 0,14 seviyesinden 0,76’ya kadar çıkabileceğini söyledi.

Analistler, “Başka bir deyişle SOL, kriptoda zirveye çıkılırken ETH’den 4-5 kat daha iyi performans gösterebilir. Ve Ethereum da kendi başına ralli yapacak.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Analistlerine Göre Solana, ETH’den Birkaç Kat İyi Performans Verebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!