Bitcoin İçin Veriler Yatırımcıların Fiyatlandığı Bu Destek Seviyesini İşaret Ediyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain verileri Bitcoin (BTC) için destek seviyesi olarak 42 bin doları işaret ediyor.

Bitcoin yatırımcılarının istiflendiği seviye olarak öne çıkan 42 bin dolar seviyesi güncel verilere göre önemli bir destek noktasını işaret ediyor. Bitcoin özelinde Küresel Para Giriş/Çıkış grafiği verisinden yararlanan analistler, Bitcoin’i 42 bin dolara yakın fiyatlarla satın alan çok fazla kişi bulunduğunu ve bu alım baskısının önemli bir desteğe dönüştüğünü belirtti.

Bununla birlikte olası bir düşüş durumunda yatırımcıların 42 bin dolar seviyesini destek olarak göreceği ve fiyatı bu noktada tutmaya çalışacakları öngörüldü.

Öte yandan bu desteğin anlık olduğu ve gelecekti alım-satımlar doğrultusunda değişiklik gösterebileceği işaret edildi. Spot Bitcoin ETF onayının ardından adeta bir haberi sat vakası yaşayan Bitcoin 42 bin doların altına doğru esnese de kısa sürede bu desteği geri kazanmayı başarmıştı.

Her ne kadar teknik verilerden bağımsız olsa da 42 bin dolar seviyesinin kripto para piyasası için tarihi bir değeri de bulunuyor. Özellikle Bitcoin fiyatı 42 bin dolar seviyesindeyken geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamalarla öne çıkan milyarder Elon Musk, son olarak yine bu seviyedeyken yıllar önce paylaştığı bir NFT videosunu tekrardan gündeme getirmişti.

Milyarderin “42” sevdası, Otostopçunun Galaksi Rehberi adlı romanda “Hayatın, evrenin, her şeyin cevabı ne?” sorusuna verilen yanıt olan “42”den geliyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 42.884 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin İçin Veriler Yatırımcıların Fiyatlandığı Bu Destek Seviyesini İşaret Ediyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin İçin Veriler Yatırımcıların Fiyatlandığı Bu Destek Seviyesini İşaret Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!