Ünlü Bitcoin Yatırımcısına Göre Fiyat, Bu Yıl ETF’lerle Birlikte Rekor Kırabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maelstrom’un yatırımdan sorumlu yöneticisi Arthur Hayes’e göre ETF’lerle birlikte kripto para piyasasına milyarlarca dolar para akabilir.

Kripto para topluluğunun meşhur isimlerinden Hayes, blog gönderisinde, “Çok uzun bir zaman sonra ilk kez Bitcoin piyasalarında öngörülebilir, uzun vadeli bir arbitraj fırsatı olacak.” yorumunu yaptı.

“Umuyorum ki Doğu’daki büyük rakiplerine göre daha az likit olan ve onların fiyatını takip eden borsalarda saatlik dilimde milyarlarca dolar toplanacak.” diyen Hayes, bunun iyi arbitraj fırsatları doğuracağını düşünüyor.

ABD’nin ardından Hong Kong’daki ETF’lerin de çeşitlenmesini bekleyen Hayes, “New York’ta ya da Hong Kong’da ne olursa olsun, bu iki şehir de fon yöneticilerinin Bitcoin’i en iyi fiyatlardan alıp satmasına izin vermeyecek, yalnızca ‘seçili’ borsalarda işlem yapabilecekler. Doğal olmayan bu şartlarda piyasada daha fazla verimsizlik olacak ve bizler, arbitrajcılar olarak, bundan kazanç sağlayabiliriz.” dedi.

Bitcoin’in bu yıl rekor kırabileceğini düşünen Hayes, 2024’le ilgili görüşlerini şöyle aktardı:

“Unutmayın ki bir varlığın, geleneksel finans tarafından finasallaştırılması, en azından ilk aşamalarda, o varlığın itibari para cinsinden değerinin artmasına yol açar. Bitcoin’in finansal özelliklerinin Pax Americana’ya, sonradan Çin’in piyasalarına eklenmesi de orta vadede aynı sonucu verecek. Boğa piyasası yeni başlıyor.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Bitcoin Yatırımcısına Göre Fiyat, Bu Yıl ETF’lerle Birlikte Rekor Kırabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!