Kripto Para Borsası OKX Büyük Bir Başarı Elde Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası OKX, Dubai’de faaliyet gösterebilmek için gerekli lisansı aldığını açıkladı.

Dubai Sanal Varlık Düzenleme Kurumu (VARA), OKX’in Dubai’deki ayağı olan OKX Middle East Fintech FZE’ye sanal varlık hizmet sağlayıcısı (VASP) olarak hizmet verebilmesi için gerekli lisansı verdi. OKX 16 Ocak Salı günü yaptığı açıklamada, lisans kapsamındaki hizmetlerin önümüzdeki birkaç hafta içinde tam operasyonel kullanıma gireceğini söyledi.

Yapılan açıklamaya göre şirket, bunun ardından yasal olarak düzenlenmiş şekilde borsa hizmeti, broker-dealer hizmeti, yönetim ve yatırım hizmetleri, borç alıp-verme ve itibari paralar üzerinden kripto para alım-satım hizmetleri sunabilecek.

Lisans kapsamında borsa, AED/BTC, AED/ETH işlem çiftlerini yerel kullanıcılarının hizmetine açacak. Bununla birlikte kurumsal ve nitelikli bireysel yatırımcılara çeşitli spot hizmetler ve spot çiftler sağlayabilecek.

OKX Orta Doğu Bölgesi Genel Müdürü Rifad Mahasneh konu hakkında yaptığı açıklamada atılan bu adımın bölgedeki hakimiyetlerini güçlendireceğini işaret etti:

Bu BAE sakinlerine spot ticaret ve itibari parayla ilgili hizmetler de dahil olmak üzere, yerel para birimi olan Birleşik Arap Emirlikleri dirheminin (AED) yatırılması ve çekilmesi anlamına gelen hizmetler sunmamızı sağlıyor. Buna ek olarak yerel para birimi ticaret çiftleri sunacağız, yani AED/BTC, AED/ETH ve diğerleri, ki bu yeni bir atılım olacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Borsası OKX Büyük Bir Başarı Elde Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!