Solana’nın Köpek Temalı Meme Coin’i FLOKI’yi Performansı ile Geride Bıraktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) tabanlı meme coin Dogwifhat (WIF), geçtiğimiz boğa piyasasının yıldızı FLOKI’yi (FLOKI) geride bıraktı.

Dogecoin’in (DOGE) maskot köpeğinden esinlenerek piyasaya sürülen ve 2021 yılında yaşanan boğa piyasasında öne çıkan FLOKI, Solana tabanlı ve köpek temalı meme coin Dogwifhat karşısında ezildi. Dogwifhat yaşanan son yükselişlerin ve artan ilginin ardından FLOKI’yi piyasa değeri bakımından geride bıraktı.

CoinGecko verilerine göre 369 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan Dogwifhat kripto para piyasasının 159. sırasında konumlanırken FLOKIise 303 milyon dolarlık piyasa değeriyle 183. sırada yer alıyor.

Dogwifhat ayrıca yatırımcıların bu büyük ilgisi sayesinde yine bir önceki boğa piyasasının yıldızları olan Holo (HOT), Safepal (SFP) ve Zcash (ZEC) gibi rakiplerini de geride bırakmış oldu.

Son 1 ay içerisinde %600’den fazla yükseliş sergileyen WIF, halen daha yatırımcıların ilgi odağında yer almaya devam ediyor. Kısa süre önce kendini Binance insider’ı olarak tanımlayan bir balina, milyonlarca dolar değerinde WIF satın alarak projenin Binance’de listeleneceğine yönelik beklentiyi artırmıştı.

Özellikle Solana’nın 2023 yılının son çeyreğinde sergilediği kayda değer yükseliş performansı beraberinde WIF gibi birçok meme coin’in yeni rekorlara koşmasına yol açtı. Son 24 saat içerisinde %21 değer kazanan WIF, yazım esnasında 0,374 dolardan işlem görüyor.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana’nın Köpek Temalı Meme Coin’i FLOKI’yi Performansı ile Geride Bıraktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!