Popüler NFT Platformu, Kullanıcı Deneyimini İyileştirecek Güncellemeye Hazırlanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT pazar yeri OpenSea, platformu kullanıcılar adına daha kullanışlı hale getirmek için yeni özellikler üstünde çalışıyor.

OpenSea CEO’su Devin Finzer’in açıklamalarına göre OpenSea 2.0 ile kullanıcılar, farklı kategorilerdeki Nitelikli Fikri Tapular (NFT) arasında daha rahat şekilde ayrım yapabilecek.

New York merkezli OpenSea, 2021’deki boğa piyasası döneminde piyasadaki en baskın NFT platformuydu. Ocak 2022’de 300 milyon dolar yatırım alan şirket, o dönem 13 milyar dolar değerleme almıştı.

Ancak şirket, günümüzde işlem hacmi bakımından Blur, OKX NFT, Magic Eden gibi diğer NFT platformlarının gerisinde kaldı.

OpenSea’de yapılacak güncellemeyle birlikte bilet NFT’leri bir takvimde gösterilecek ve tarihe göre sıralanacak.

Genel NFT trendlerini değerlendiren Finzer, Solana ağındaki NFT’leri takip ettiğini ancak NFT’ler için hala Ethereum’a iyimser gözle baktığını söyledi.

Popüler NFT Platformu, Kullanıcı Deneyimini İyileştirecek Güncellemeye Hazırlanıyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler NFT Platformu, Kullanıcı Deneyimini İyileştirecek Güncellemeye Hazırlanıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!