Dikkat: Binance’de Bitcoin’in Long/Short Oranı En Yüksek Seviyeye Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en ünlü derecelendirme kuruluşlarından biri olan Moody’s, tokenizasyon alanındaki fırsatlara ve beraberinde gelen olası risklere işaret etti.

Moody’s analistleri tarafından hazırlanan ve 15 Ocak tarihinde sunulan güncel bir raporda, tokenize yatırım fonlarının benimsenmesinin hızla arttığı fakat bu artışın beraberinde önemli riskler getirdiği belirtildi.

Bu tür fonlara ev sahipliği yapan kurum ve kuruluşların teknoloji alanın sınırlı bir kabiliyete sahip olduğunu belirten Moody’s cephesi, bu durumun artan riske katkıda bulunduğunun altını çizdi.

Öte yandan raporda, tokenize edilmiş finansal ürünler alandaki çalışmaların teşvik edilmesi ve daha bilinçli bir şekilde sürdürülmesi durumunda, finans piyasalarının geleceğine pozitif katkı sağlayabileceği vurgulandı:

Tokenlaştırılmış fonların potansiyel uygulamaları, artık yalnızca varlık likiditesini artırmanın ötesine uzanıyor. Bu fonlar, teminat olarak hizmet etmek de dahil olmak üzere çeşitli başka olası işlevlere sahipler. Fakat teknoloji tarafında yer alan kuruluşların genellikle sınırlı kabiliyetleri var ve bu da iflas veya teknolojik arıza durumunda ödemelerin kesintiye uğraması riskini artırıyor.

Tokenize varlıklar, kripto paraların, dijital varlıkların veya gerçek dünya varlıklarının (RWA) bir blokzinciri üzerinde temsil edildiği ve işlem gördüğü ürünlerin hepsi için kullanılıyor.

Dikkat: Binance’de Bitcoin’in Long/Short Oranı En Yüksek Seviyeye Ulaştı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dikkat: Binance’de Bitcoin’in Long/Short Oranı En Yüksek Seviyeye Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!