Analistler, Bitcoin Fiyatındaki Psikolojik Destek Noktasını Açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistlere göre Bitcoin, kısa vadede oluşacak satış baskısı yüzünden olumsuz yönde etkilenebilir.

ABD’de spot ETF’ler onaylandıktan sonra 49 bin doların üstüne çıkan Bitcoin, bugün sabah saatlerinde 42 bin doların altına kadar geriledi.

Japonya merkezli kripto para borsası bitBank’ın analistleri, “Bitcoin, kısa vadede kâr satışlarından doğan satış baskısı karşısında savunmasız kalabilir ama ABD tahvillerindeki getirinin düşük olması ve piyasanın Fed’in faiz indirimleri konusundaki iyimser beklentileri sayesinde aşağı yönlü riskler kısıtlı olabilir.” dedi.

BitBank analistleri, Bitcoin fiyatında 40 bin dolar seviyesinin psikolojik destek noktası olduğunu düşünüyor.

FxPro analisti Alex Kuptsikevich’e göre Bitcoin’in bu seviyeye gerilemesi, tipik olarak görülen düzeltmelerden farklı olmaz.

Decimal Digital Group kurucusu Henry Robinson, ETF’lerle birlikte emeklilik fonlarının, sigorta şirketlerinin ve daha farklı kuruluşların Bitcoin’e yatırım yapmaya başlayacağını düşünüyor. Ancak Robinson, “Bu birkaç yıl sürebilir ama Bitcoin daha çok benimsendikçe ve Bitcoin’ini kendi saklayan kurumlar yaygınlaştıkça ETF’lere olan talebin azalmasını bekliyoruz.” dedi.

Analistler, Bitcoin Fiyatındaki Psikolojik Destek Noktasını Açıkladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistler, Bitcoin Fiyatındaki Psikolojik Destek Noktasını Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!