Ünlü Milyarder Mike Novogratz: Bitcoin ETF Onayı Üç Şirketi Müşteri Savaşına Soktu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Michael Novogratz, ABD’nin spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularını onaylamasının ardından CNBC televizyonlarına çıkarak konu hakkında konuştu.

Novogratz spot Bitocin ETF’lerinin hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılar için devrim niteliğinde bir ürün olduğunu ima ederken Invesco, Fidelity ve BlackRock arasında süregelen bir müşteri kapma savaşı olduğunu vurguladı.

Bitcoin ETF sektörünün yeni bir trend haline dönüştüğünü ifade eden deneyimli isim, ilerleyen süreçte bu alanda daha fazla talep oluşacağını öngördü.

CNBC sunucusunun “Bitcoin’e erken yatırımlar zengin oldu ama şuan fiyat 47 bin doların üzerinde ve bence yatırım yapmak için çok geç” demesinin üzerine net tavrını koruyan Novogratz, Bitcoin’in önmüzdeki süreçte daha yüksek fiyatlara ulaşabileceğini dile getirdi.

ABD ekonomisinin hızla çakıldığını ve doların değer kaybettiğini işaret ederek sınırlı bir varlık olan Bitcoin’in kaçınılmaz olarak çok daha değerli bir hale geleceğini kaydetti. Öte yandan ETF onay haberinin ardından ciddi volatil fiyat hareketleri görülebileceğini belirten deneyimli isim, yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Novogratz kısa vadeli bakıldığında nisan ayında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasının (halving) bile fiyatı kayda değer oranda olumlu etkileyebileceğini savundu:

ABD ekonomisi aşağı yönlü giderken ve dolar kaybederken sınırlı bir varlık olan Bitcoin kaçınılmaz olarak daha da değerlenecek. Bazı insanlar Bitcoin’i bir din olarak görüyor ve asla satmıyorlar. Daha fazla adaptason ve benimseme sağlandıkça fiyatın yükseldiğine tanıklık edeceğiz. Bununla birlikte birkaç ay sonra gerçekleşecek halving yine aynı şekilde fiyat üzerinde yukarı yönlü bir ivmeyi tetikleyebilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyarder Mike Novogratz: Bitcoin ETF Onayı Üç Şirketi Müşteri Savaşına Soktu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!