Kredi Derecelendirme Kuruluşu Yorumladı: Spot Bitcoin ETF’leri Ne Kadar Etkili Olacak?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, spot Bitcoin ETF’lerinin yatırım dünyasında büyük bir etki yaratacağını düşünmüyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin ETF’lerini onaylaması, kripto para sektörü için bir dönüm noktası oldu.

Moody’s DFDA Kıdemli Başkan Yardımcısı Vincent Gusdorf, “Çarşamba günkü duyurunun Bitcoin için önemsiz olacağını söylemiyoruz. Önemlidir ve kurumsal yatırımcıların bu piyasaya girmesi, kripto endüstrisi için dönüm noktası olacaktır.” dedi.

DFDA Başkan Yardımcısı Cristiano Ventricelli, “Bitcoin, yatırımcıların portföyünde kısmen küçük bir paya sahip ve ETF’lerion onaylanması, bu payın kesinlikle artması için bir sebep teşkil etmiyor.” yorumunu yaptı.

Uzmanlar, Bitcoin’in hala yüksek derecede volatil bir yatırım aracı olduğunu ve yatırım yaparken, bunun beraberinde gelen risklere karşı dikkatli olunması gerektiğini söylüyor.

Ventricelli, spot ETF’lerin Bitcoin adına uzun vadede olumlu sonuçlar doğurabileceğini düşünüyor:

“Orta-uzun vadede bunu Bitcoin’in fiyat keşfini ve stabilitesini iyileştirecek, olumlu bir gelişme olarak görüyoruz. Ayrıca bazı kurumsal yatırımcıların da (portföylerinde) buna muhtemelen daha fazla ağırlık vermesini sağlayacaktır.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kredi Derecelendirme Kuruluşu Yorumladı: Spot Bitcoin ETF’leri Ne Kadar Etkili Olacak?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!