Analist Bitcoin’de Alım Yeri Arıyor: Fiyat Bu Rallide 600 Bin Dolar Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Michael van de Poppe, spot Bitcoin ETF onayı sonrası 600 bin doları işaret etti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularını onaylamasının ardından analist Michael van de Poppe’den fiyat hedefi geldi.

Poppe Bitcoin’in içerisinde bulunduğu yeni döngüde 300 bin ile 600 bin dolar arasını hedeflediği belirtti. Öte yandan 36 bin 40 bin dolar dolar bandına yaşanabilecek olası bir düşüşün harika bir alım fırsatı olacağını ifade eden analist, yine de günün sonunda ETF onayının ciddi bir alım baskısı yaratacağını savundu.

Gönderisine paralel olarak paylaştığı görselde 51.200 dolar seviyesini içinde bulunduğumuz yükseliş dalgasının tepesi olarak işaretleyen analist, olası düzeltmeler konusunda yatırımcıları uyardı:

48 bin dolara ulaşıldı, belki de bugün Bitcoin için ETF onayındaki anlaşma akışıyla oranın üstüne tekrardan test edebiliriz. 36-40 bin dolar bandına düşüş görürses bu harika bir fırsat olacak.  Bu döngüde 300-600 bin dolara çıkmamız olası duruyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’de Alım Yeri Arıyor: Fiyat Bu Rallide 600 Bin Dolar Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!