Ethereum Yükselişi Bu Altcoinlere de Sıçradı: Yüzde 20’ler Havada Uçuşuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’da (ETH) yaşanan olumlu fiyat hareketleri ekosistemin parçası olan diğer projeleri de yukarı taşıdı.

Dün geç saatlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) sosyal medya hesabının hacklenmesi ve spot Bitcoin ETF’inin onaylandığına dair sahte bir gönderinin paylaşılması kripto para piyasasını hareketlendirdi. Yüksek volatil hareketler yaşayan projelerden biri de Ethereum oldu.

Sahte haber karşısında sağlam bir duruş sergileyen Ethereum, çok geçmeden yükseliş yönlü bir atak yaparak 2.424 dolara ulaştı. Ethereum’un yükselmesiyle birlikte Ethereum ekosisteminin parçası olan Arbitrum (ARB), Optimism (OP), RocketPool (RPL) ve Lido Finance (LDO) gibi projelerde adeta şaha kalktı.

Özellikle Ethereum ağında katman 2 (L2) ve likit staking hizmeti veren projelerin ilgi görmesi dikkat çeken noktalardan biri oldu. LDO dünkü hareketlilik esnasında öne çıkan projelerinde başında gelirken %20’lik yükselişiyle 3,25 dolar seviyesinden 3,92 dolara ulaştı.

ARB ise LDO’nun önüne geçmeyi başararak %25’lik değer artışı yaşadı. ARB fiyatı dün gece saatlerinde 1,63 dolardan 2 dolara kadar yükseldi.

OP benzer bir şekilde %21’lik bir yükselişe ev sahipliği yaptı. Altcoin fiyatı kısa sürede 3,10 dolardan 3,76 doları test etti. RLP’de diğer ekosistem projeleri gibi yükseliş dalgasından nasibini alarak %22 artış sergiledi. Bu artışla birlikte 27,3 dolardan 33,2 dolara ulaştı.

Tüm bu Ethereum ekosistem projeleri yükselişlerinin ardından ufak çaplı bir düzeltme yapsalar da spot Bitcoin ETF haberinin bugün onaylanacağına ilişkin güçlü beklentiyle yazım esnasında tekrardan yukarı yönlü hareketlerine başladılar.

Spot Bitcoin ETF onayının arından 2024 yılının ikinci çeyreğinde spot Ethereum ETF’lerinin onaylanması bekleniyor. Dünyanın en büyük finans kurumlarından biri olan BlackRock geçtiğimiz süreçte SEC’ye iShares Ethereum Trust için bir S-1 başvurusu sunmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Yükselişi Bu Altcoinlere de Sıçradı: Yüzde 20’ler Havada Uçuşuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!