Coinbase Bitcoin ETF Fiyaskosu Sonrası SEC’e Yardım Teklif Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, SEC’ye yardım teklifinde bulundu.

Coinbase yöneticileri dün yaşanan vahim olayın ardından ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) açık bir şekilde yardım teklifinde bulundu.

Dün kripto para piyasasında hiçbir zaman unutulmayacak bir olay yaşanmıştı. TSİ gece saatlerinde SEC’nin Twitter hesabı hacklenerek spot Bitcoin ETF’inin onaylandığı yönünde paylaşım yapılmıştı.

Kripto camiası bu olaya sert tepki gösterirken Coinbase’den yardım teklifi geldi.

Coinbase Baş Güvenlik Sorumlusu Philip Martin, Coinbase olarak sosyal medyada yer alan güvenlik protokolleriyle ilgili çok fazla deneyimleri olduğunu ve yardım etmek istediğini belirtti:

Hey Gary Gensler ve SEC, size ciddi bir teklifim var.  Bir kripto para borsası olarak sosyal medyadaki güvenlik protokolleri konusunda çok fazla deneyimimiz var. Vatansever biri olarak ülkeme yardım etmek istiyorum. Herhangi bir öneriniz varsa iletişime geçebilirsiniz. 

Öte yandan Coinbase Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal, tüm Coinbase ekibi olarak yardımlarını sunduklarını ve tüm ABD halkı için adil, düzenli ve verimli bir piyasa sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Bitcoin ETF Fiyaskosu Sonrası SEC’e Yardım Teklif Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!