Bloomberg Analisti SEC’nin Bitcoin ETF Kararı İçin Tam Saat Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, bugün büyük ihtimalle gece yarısı spot Bitcoin ETF onayının geleceğini söyledi. 

Eric Balchunas 10 Ocak tarihinde Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bu sefer gerçekten” ETF onay günü kutlu olsun ifadelerine yer verdi. Balchunas, büyük ihtimalle TSİ bugün saat 00.00 ila 02.00 arasında onay kararının geleceğini belirtirken işlemlerin perşembeden itibaren başlayacağını söyledi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) dün Twitter hesabı hacklenmiş ve spot Bitcoin ETF onayı verildiğine dair paylaşım yapılmıştı. Söz konusu olay kripto para piyasasını derinden etkilerken Bitcoin fiyatında ani hareketlilikler yaşanmıştı.

Spot Bitcoin ETF’ler için son aşamaya gelindiği ve sürekli olarak güncellemeler yapıldığı göz önüne alındığında uzmanlar onaya kesin gözüyle bakıyor.

Balchunas öte yandan SEC’de dün yaşanan fiyasko hakkında da yorum yaptı:

SEC’nin halkla ilişkiler sorumlusu olsaydım Gary Gensler’e basın toplantısı yapmasını tavsiye ederdim. Hack hakkında açıklamalar yapın ve saçma davrandıklarını kabul edin ve ETF onaylarını duyurun. Oldu, bitti. 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analisti SEC’nin Bitcoin ETF Kararı İçin Tam Saat Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!