BlackRock ve Ark Invest Bitcoin ETF’leri İçin Büyük Gün Öncesi Fiyatı İndiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya devleri BlackRock ve Ark Invest, spot Bitcoin ETF’leri için kritik saatlere az bir süre kala fiyatlarda indirime gitti.

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock ve Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Invest, yeni s-1 başvurularında spot Bitcoin ETF ücretlerini düşürerek rekabetin yoğunluğunu göstermeye devam ediyor.

Varlık yönetim şirketleri ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) henüz bir spot Bitcoin ETF onayı gelmemiş olmasına rağmen adeta işlem ücreti savaşına girdi. Son başvuru dosyalarına göre yatırımcı çekmeye çalışan firmalar işlem ücretlerini düşürüyor.

BlackRock, iShares Bitcoin Trust ETF’i için son yaptığı başvuruda işlem ücretlerini %0,25 olarak ayarladığını belirtti. Buna eş zamanlı olarak Ark Invest de 21Shares ile ortak olan ARK 21Shares Bitcoin ETF’i için %0,25 olan işlem ücretini %0,21’e düşürdüğünü açıkladı.

SEC’nin bugün spot Bitcoin onayı vermesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BlackRock ve Ark Invest Bitcoin ETF’leri İçin Büyük Gün Öncesi Fiyatı İndiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!