Bitcoin Karşıtı Schiff Yine Konuştu: Şimdiden Satmak İyi Olur

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finans yorumcusu Peter Schiff, spot Bitcoin ETF’leri onaylanmadan önce Bitcoin satmanın doğru bir hareket olacağını düşünüyor.

Yıllardır Bitcoin aleyhinde yaptığı açıklamalarla tanınan Schiff, bunlara bir yenisini daha ekledi. Schiff, SEC’nin X hesabından yapılan sahte ETF açıklamasıyla ilgili olarak, şunu söyledi:

“Onayın aslında yarın gelmesi bekleniyor. Ralli yaşanmasını bekleyen bu kadar spekülatör varken piyasanın bunu yerine getireceğine inanmak güç. Bugünden satmak daha iyi.”

Bitcoin fiyatı, spot ETF’lerin onaylandığına dair yapılan asılsız açıklamanın ardından yaklaşık 48.000 dolara kadar yükseldi. TradingView verilerine göre Bitcoin, bugün tekrar 45.610 seviyelerinden işlem görüyor.

Analistler, spot Bitcoin ETF’lerinin bugün onaylanmasını ve yarın işleme açılmasını bekliyor. K33 Research analistlerine göre piyasa, geçen hafta likide olan pozisyonlar sayesinde artık daha sağlıklı bir durumda.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Karşıtı Schiff Yine Konuştu: Şimdiden Satmak İyi Olur
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!