Bitcoin Fiyatında ETF Etkisi Bitmiş Olabilir: SEC Fiyaskosu Erken Satışa Yol Açtı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para opsiyon piyasaları analiz platformu Greeks Live, SEC’den gelen spot Bitcoin (BTC) ETF paylaşımı sonrası verilere değindi.

GreeksLive 10 Ocak tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Twitter hesabından paylaşılan spot Bitcoin ETF gönderisi sonrası fiyatta yaşanan hareketlere ve opsiyon işlemlerine yer verdi.

Platform, yatırımcıların çoğunluğunun spot Bitcoin ETF’in fiyat üzerindeki etkisinin sınırlı olduğuna kanaat getirdi. Greekslive ayrıca Bitcoin fiyatının halihazırda kırılgan olan gücünün son haber ile birlikte tükendiğini ve bu nedenle birçok yatırımcının erken satışa geçtiğini yazdı.

Verilere göre öte yandan birçok yatırımcı da kaldıraç ve pozisyonlarında azaltmaya gitti.

Greekslive ek olarak spot Bitcoin ETF beklentilerinin bir aydan uzun bir süredir işlem gördüğünü ve birçok yatırımcının buna göre işlem aldığını vurguladı.

SEC’nin Twitter hesabı hacklenerek spot Bitcoin ETF’inin onaylandığına yönelik paylaşım önce fiyatta beklentilerin altında yükseliş getirmişti. Sonra haberin sahta olması ile birlikte Bitcoin’de sert düşüş yaşanmıştı.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatında ETF Etkisi Bitmiş Olabilir: SEC Fiyaskosu Erken Satışa Yol Açtı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!