Justin Sun En Büyük Balina Çıkmıştı! Sponge 1 Ayda Yüzde 115 Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tron kurucusu Justin Sun’ın en büyük balinası olduğu coin bir ayda yaşadığı yükseliş performansı ile dikkatleri üzerine çekti

En büyük balinası Tron’un kurucusu Justin Sun olan SPONGE meme coin’in V2 versiyonu geliştirilirken, SPONGE’un fiyatı yeniden yükselişe geçerek yatırımcılara yeni bir 100x umudu veriyor. Token bu haberin yazıldığı tarih itibarıyla son bir ayda yüzde 100’ün üzerinde artış kaydetti. Bu şaşırtıcı getiriler, Justin Sun gibi yatırımcıların volatiliteden yararlanmak için neden meme coin’lere yönelmek isteyebileceğini vurguluyor.

Ancak Sponge Token V2’nin (SPONGEV2) piyasaya sürülmesiyle birlikte bu artışın önümüzdeki aylarda da devam etmesi mümkün görünüyor. Sponge Token V2 satın alımı henüz yok. Ancak, SPONGE V1 sahiplerinin yeni SPONGE V2 tokenlerini almak için bir geçiş sözleşmesine stake etmeleri gerekiyor. Şu ana kadar 4,3 milyondan fazla SPONGE V1 tokeni geçiş sözleşmesine stake edildi. Bu da toplamda 3,5 milyon doları aşıyor.

SPONGE V2 Yüzde 371’lik Bir Stake Ödülü Sunuyor

Geçiş sözleşmesine token yatırıldığında, SPONGE V1’den SPONGE V2’ye otomatik dönüşüm gerçekleşiyor. Henüz resmi olarak bir tarih açıklanmadı. Bu nedenle, SPONGE token sahiplerinin, projelerin X ve Telegram gibi sosyal ağlarına her an bakmaları gerekiyor.

SPONGE web sitesinde belirtildiği gibi, Sponge Token V2 satın almak isteyenlerin önce V1 versiyonunu satın alıp stake etmeleri gerekiyor. SPONGE V1 tokenlerini kilitlemiş olanlar şu anda yüzde 371’lik bir yıllık yüzde getiri (APY) kazanıyor. Bu, şüphesiz SPONGE fiyatının yükseliş ivmesi göstermesinin nedenlerinden biri.

Justin Sun Bağlantılı 123 Bin Dolarlık Bir Cüzdan Mevcut

Tron’un kurucusu Justin Sun’ın SPONGE gibi altcoin’lere odaklandığı yönündeki son haberler de yatırımcıların coşkusuna katkıda bulunuyor. Aralık ayının sonunda Sun, Binance platformundan 14 milyon dolar transfer etti. Bu ikonik kripto girişimcisiyle ilişkili portföylerin analizi, kendisini bir oyun platformuna dönüştürmek için bir yükseltmeye başlayan SPONGE gibi tokenlerin hedefinde olacağını gösteriyor.

Kripto para piyasasındaki bilgili oyuncular dikkatlerini, büyük yatırım getirileri arayan balinalar için tercih edilen bir sektör olarak kendini kanıtlamış olan meme coin’lere çeviriyor.

Mayıs 2023’te Justin Sun, kazandıracak meme coin’leri elde etme niyetini açıklamıştı. Mayıs ayında X’te (eski adıyla Twitter) “gelecek vadeden projelerden meme coin işlemleri yapmaya” başlayacağını paylaşmıştı.

Kripto güvenlik firması PeckShield’in verilerine göre, Binance’den Justin Sun ile ilişkili bir cüzdana 6 bin 166 ETH’lik bir transfer kaydedildi. Mevcut fiyata göre bu ETH transferi 14,7 milyon dolar değerinde.

Alıcının cüzdanında 270 milyon doların üzerinde kripto para bulunuyor ve bu transfer, Sun’ın meme coinleri satın almak için fon dağıtmaya hazırlandığı söylentilerine yol açtı.

“Justin Sun 4” Adresinde SPONGE Tokenler Yer Alıyor

Etherscan’da “Justin Sun 4” olarak tanımlanan bir cüzdan adresi (0x176f3dab24a159341c0509bb36b833e7fdd0a132) 595 milyon dolar değerinde kripto para barındırıyor ve bu da Sun’ın SPONGE tokenlerini tuttuğu yer. Buna göre Justin Sun, 123 bin dolar değerinde 108 milyon SPONGE V1’e sahip.

Kripto para araştırmacıları, Sun’ın SPONGE meme coin’deki ağırlığını artırıp artırmadığını ve ne zaman artıracağını görmek için bu portföyü yakından takip ediyor. Ayrıca, SPONGE V1’i SPONGE V2’ye geçiş sözleşmesine yatırıp yatırmayacağı ve token köprülemesi yapıp yapmayacağı konusunda da kafalarda sorular var.

Sun ile bağlantılı bir başka cüzdan adresi (0x9fcc67d7db763787bb1c7f3bc7f34d3c548c19fe) çoğu ETH olmak üzere 282 milyon dolar değerinde kripto para içeriyor. Sponge’a yatırılan bu miktarın küçük bir kısmının meme coin fiyatının yükselmesine neden olabileceği söyleniyor.

Dextools verilerine göre şu anda 12 bin 100 SPONGE token sahibi bulunuyor. Ancak bu rakama merkezi borsalarda tutulan tokenler ve V2 geçiş sözleşmesinde oyuna sokulanlar dahil değil. Coinmarketcap’e göre SPONGE’un 24 saatlik işlem hacmi 2,06 milyon dolara ulaştı.

Sponge Token V2 ile Oyna-Kazan Özelliği Geliyor

SPONGE V2, cazip getiri ve oyunun önemli gelir elde etme potansiyeline ek olarak, sitenin “daha büyük ve daha iyi” olarak tanımladığı borsalarda da piyasaya sürülecek. SPONGE token şu anda Gate.io, MEXC, Bitget ve Poloniex gibi büyük borsalarda mevcut, ancak OKX, Kucoin ve muhtemelen Binance gibi pazar liderlerine de erişim sağlayabileceği söyleniyor.

Özelleştirilmiş P2E oyunu, ekosistemdeki eğlenceyi ve katılımı artırmak için özel olarak oluşturuldu. Öte yandan kullanıcıların oyun yoluyla SPONGE tokeni biriktirmesine ve puan tablosunda daha yüksek sıralamalara ulaşmasına olanak tanıdı.

Oyunun iki versiyonu mevcut olacak: ücretsiz versiyon ve ücretli versiyon. Ücretli sürüm teşvikler sunacak. Kullanıcıların ekosistem içinde oyun kredileri elde etmek için SPONGE harcamaları gerekecek ve bu da onlara etkinliklere katılma olanağı sağlayacak.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Sponge Token V2 satın almanın tek yöntemi, projenin web sitesinde bulunan V2 stake sözleşmesini kullanarak stake işlemine başlamak.

Kripto para uzmanlarının yarattığı heyecan ve Justin Sun’ın katılımına ilişkin spekülasyonlarla birlikte yatırımcılar, SPONGE’un ilk boğa koşusu sırasında görülen kazançları tekrarlamak için Sponge V2’yi erkenden satın almaya hazır görünüyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Justin Sun En Büyük Balina Çıkmıştı! Sponge 1 Ayda Yüzde 115 Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!