Ethereum Projesinde Kritik Altcoin Oylaması Tamamlandı: Airdrop Artık Çok Yakın!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Katman 2 ağı Starknet topluluğu işlem ücretlerini ödemek için STRK token kullanımını içeren bir teklifi oy birliğiyle kabul etti.

Starknet topluluğuna sunulan ve Alpha sürüm 13.0 güncellemesine geçişi işaret eden teklif, oy birliğiyle kabul edildi. Katılımcıların %99,8’inden fazlası teklifine lehine oy kullandı.

Kabul edilen teklife göre artık Starknet ağındaki işlem ücreti ödemelerinde hem Ethereum (ETH) hem de STRK kullanılacak. Bu sayede yerel token STRK’nin kullanım alanları da artırılmış olacak.

Bununla birlikte güncelleme sayesinde işlem maliyetlerin azaltılması ve ağ performansının artırılması amaçlanıyor.  Söz konusu 13.0 güncellemesini 10 Ocak Çarşamba günü hayata geçmesi planlanıyor.

Starknet ekibinin çekirdek geliştiricilerinden Eli Ben-Sasson The Block’a verdiği demeçte, ağın belli bir noktadan sonra işlem ücretleri için yalnızca STRK kullanmaya geçmeyi planladığını belirtti.

Starknet’in bu yıl içerisinde erken dönem kullanıcılarına ve geliştiricilerine milyarlarca STRK token’ı airdrop olarak göndermesi bekleniyor. Özellikle işlem ücretlerinde STRK’nin kullanılmaya başlanacak olması airdrop’un yaklaştığının bir sinyali olarak yorumlandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Projesinde Kritik Altcoin Oylaması Tamamlandı: Airdrop Artık Çok Yakın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!