CFTC’den DeFi Hakkında İlk Kapsamlı Rapor: Kullanıcılara Odaklanılacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC), merkeziyetsiz finans (DeFi) sektörü hakkında detaylı bir rapor yayınladı.

CFTC, DeFi düzenlemeler ve sektörün daha iyi anlaşılabilmesi için önemli noktaları işaret eden bir rapor yayınladı. Raporda DeFi’nin temel sorunun net sorumluluk ve hesap verebilirlik çizgilerinin eksikliği olduğuna işaret edildi.

Yetkililerin DeFi endüstrisine daha yakından odaklanmasını ve çok geç olmadan düzenlemeler için harekete geçilmesi gerektiğini savunan CFTC cephesi, zamanında bir uygulamanın daha etkili olacağını öne çıkardı.

Paradigm’de politika direktörü ve CFTC teknoloji danışma komitesi üyesi olan Justin Slaughter, söz konusu raporu DeFi hakkında sunulmuş en kapsamlı rapor olarak nitelendirdi

Slaughter, komitenin tavsiyelerinin kanun hükmünde olmadığını belirtirken X’te yayınladığı bir gönderide şu ifadelere yer verdi:

DeFi’nin vaat ettiği fırsatları ve sunabileceği riskleri araştırmak için ilk çabayı gösterdik. Politika yapıcılar, DeFi için politika oluştururken bunu bir haritanın ilk kesiti olarak görebilirler.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CFTC’den DeFi Hakkında İlk Kapsamlı Rapor: Kullanıcılara Odaklanılacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!