SEC Başkanı Bunu Daha Önce de Yaptı: Bitcoin ETF Onayı İçin Sinyal Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEC Başkanı Gary Gensler’ın spot Bitcoin ETF kararına sayılı süre kala yaptığı kripto paralar ile ilgili açıklamalar yatırımcıları korkuturken bu bir onay sinyali olabilir.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kısa bir süre önce Twitter hesabı aracılığı ile kripto paralara yatırım yapmak isteyenlerin akıllarında bulundurması gerekenler hakkında paylaşımda bulundu.

Gary Gensler’ın bu paylaşımı kripto para yatırımcılarını spot Bitcoin ETF başvurularına yine bir ret kararı gelebileceği yönünde korkuturken işin renginin aslında öyle olmayabileceği anlaşıldı.

SEC, vadeli Bitcoin ETF’lerine ilk olarak Ekim 2021 tarihinde onay verirken kurumun başkanı Gary gensler tam bir gün önce de yine benzer şekilde kripto paralar hakkında uyarı niteliği taşıyan açıklamalarda bulunmuştu.

Google’ın yapay zekası Bard, Gary Gensler’ın o zamanlar yaptığı açıklamaları şu şekilde özetliyor:

Kripto varlık  piyasaları hakkında yatırımcıların ve ihraççıların menkul kıymet yasalarımızın korumalarını daha az hak ettiklerini gösteren hiçbir şey yok. Kripto varlık piyasaları dolandırıcılık, manipülasyon ve kara para aklama dahil olmak üzere menkul kıymet piyasalarında bulunan aynı risklere maruzdur. Kripto varlık piyasaları, yatırımcıları korumak için uygun düzenleme gerektirir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Başkanı Bunu Daha Önce de Yaptı: Bitcoin ETF Onayı İçin Sinyal Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!