Hong Kong Lisanslı Borsanın Yürürlüğe Koyduğu Kurallarda Yalnızca Binance Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong lisanslı ilk kripto para borsası HashKey, üçüncü taraf borsalardan para yatırma işlemlerine ilişkin dikkat çeken bir güncelleme paylaştı.

HashKey 21 Aralık günü paylaştığı duyuruda, üçüncü taraf borsalardan yapılacak para yatırma işlemlerine ilişkin bir güncellemeye yer verdi. Borsa, 1 Ocak 2024’ten itibaren Seyahat Kuralını resmi olarak entegre ettiğini belirtirken şimdilik sadece Binance aracılığıyla yapılan kripto para yatırma ve çekme işlemlerini destekleyeceğini vurguladı. HashKey, ilerleyen süreçte yeni borsa entegrasyonları yapılacağının sinyalini verdi.

Seyahat Kuralı, global borsalar arasında yapılan işlemleri ve işlemi yapılan kullanıcıları takip ederek kara para aklamanın önüne geçilmesini amaçlıyor.

HashKey tarafından aralık ayında yapılan bir başka duyuruda, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren 24 farklı üçüncü taraf kripto para borsasından kripto para yatırma işlemi yapılabileceği beyan edilmişti fakat görünen o ki bu karar henüz uygulamaya koyulmadı ve söz konusu ayrıcalık sadece Binance için tanındı:

Hong Kong’daki düzenleyici gerekliliklere uygun olarak, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren HashKey Exchange resmi olarak Seyahat Kuralını uygulayacaktır. Sonuç olarak, platformumuz ile üçüncü taraf borsalar arasındaki para yatırma ve çekme işlemlerinde ayarlamalar yapılacaktır. Şu anda para çekme işlemleri yalnızca Binance için desteklenmektedir. İzahname süreci aynı kalacaktır ve platformumuzdaki desteklenen borsaların listesini kademeli olarak genişleteceğiz.

HashKey’e yapılacak para yatırma işlemlerinin 1.024 dolar (8.000 HKD) ile sınırlandırılacağı belirtilirken bu sınırı aşan işlemlerin yalnızca Binance üzerinden yapılabileceği ifade edilmişti.

Ülkenin lisanslı ilk kripto para borsası olan HashKey’de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) ve USD Coin (USDC), Avalanche (AVAX), Uniswap (UNI), Chainlink (LINK), Lido DAO (LDO), Maker (MKR), Polkadot (DOT), Compound (COMP), Render (RNDR), dYdX (DYDX) ve Synthetix Network (SNX) dahil 13 farklı kripto para işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hong Kong Lisanslı Borsanın Yürürlüğe Koyduğu Kurallarda Yalnızca Binance Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!