Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 7 Ocak 2024

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7 Ocak 2024 tarihinde, spot Bitcoin (BTC) ETF kararı için geri sayım devam ederken kripto piyasasında büyük bir hareketlilik yaşandı.

Bu süreçte, altcoin’lerde volatilite arttı ve bazı kripto paralarda önemli fiyat hareketleri gözlendi. BTC’nin 44.000 doların üzerinde fiyatlanması ise yatırımcılara ve piyasaya bir miktar güven sağladı. Bazı altcoin’lerde yüzde 40’a varan büyük artışlar yaşanırken, genel olarak yüzde 10’a yakın bir hareket gözlendi. Ancak, düşüş yaşayan projeler ise volatilite ve BTC’nin dominansı nedeniyle değer kaybetti.

En Çok Yükselen Kripto Paralar

7 Ocak tarihinde en çok yükselen altcoin’ler listesinin başında GMT (GMT) yer aldı. Son 24 saatte yüzde 53,54’lük bir artış gösteren GMT, diğer kripto paralara kıyasla büyük bir performans sergiledi. İkinci sıradaki Powerledger (POWR) ise yüzde 43,76’lık bir artışla dikkat çekti. Üçüncü sıradaki Conflux (CFX) ise yüzde 15,08’lik bir artış elde etti. Dördüncü sırada yer alan Gala (GALA) ise yüzde 8,12’lik bir artışla günün öne çıkan kripto paraları arasında yer aldı. Son sırayı ise yüzde 7,95’lik bir artışla IOTA (IOTA) aldı.

En Çok Düşen Kripto Paralar

7 Ocak tarihinde en çok düşen altcoin’ler listesinin başında Bitcoin SV (BSV) yer aldı. Son 24 saatte yüzde 2,22’lik bir düşüşle BSV, diğer kripto paralara göre daha fazla değer kaybetti. İkinci sırada yer alan Klaytn (KLAY) ise yüzde 1,25’lik bir değer kaybı yaşadı. Üçüncü sırada Casper (CSPR) yüzde 1,25’lik bir düşüşle yer aldı. Dördüncü sırada ise yüzde 1,14’lük bir düşüşle Sui (SUI) bulunuyor. Son sırayı ise yüzde 1,08’lik bir değer kaybıyla Rocket Pool (RPL) aldı.

Ekran Resmi 2024 01 07 10.43.50

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 7 Ocak 2024
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!