Son Dakika! Blockchain Güvenlik Şirketi CertiK’in X Hesabına Saldırı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisi, son yıllarda hızla popülerlik kazanan bir inovasyondur. Ancak, bu yeni teknolojinin getirdiği faydaların yanı sıra, güvenlik açıklarının da bulunduğunu söylemek yanlış olmaz. Blockchain güvenlik ve denetleme şirketleri, bu açıkları tespit etmek ve çözmek için çalışmaktadır. Bunlardan biri olan CertiK, son zamanlarda yaşadığı bir olayla gündeme geldi.

“Blockchain güvenlik denetleme şirketi CertiK’in resmi Twitter hesabı ele geçirildi ve kullanıcıların cüzdan fonlarını dolandırmak için kimlik avı bağlantıları yayınlanıyor.

Kısa bir süre önce Certik’in resmi web sitesindeki Discord da değiştirilerek kimlik avı bağlantıları içeren sahte bir Discord’a dönüştürüldü”

The official Twitter account of security auditing company CertiK has been compromised and phishing links are being posted to defraud users of their wallet funds. Not long ago, the Discord on Certik’s official website was also replaced and turned into a fake Discord with phishing… pic.twitter.com/tZYZthxvvc

— Wu Blockchain (@WuBlockchain) January 5, 2024

CertiK’in Twitter Hesabı Hacklendi

Çinli gazeteci Wu Blockchain tarafından yapılan açıklamaya göre, ünlü blockchain güvenlik ve denetleme şirketi CertiK’in resmi Twitter hesabı hacklendi. Bu saldırı sonucunda, kimlik avı bağlantıları yayınlanarak kullanıcıların cüzdan fonlarının dolandırılması amaçlanıyor.

Bu olay, blockchain teknolojisinin güvenlik açıklarına dikkat çekmektedir. Sadece bireylerin değil, şirketlerin ve kuruluşların da bu tür saldırılara karşı dikkatli olması gerekiyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Son Dakika! Blockchain Güvenlik Şirketi CertiK’in X Hesabına Saldırı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!