Ethereum Projesi, Güncellemeyi Hayata Geçirmek İçin Oylamayı Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum için Layer 2 rollup projesi olan Starknet, Starknet v0.13.0 güncellemesini ana ağa geçirmek için oylama başlattı.

Starknet tarafından yapılan açıklamaya göre bu güncelleme, “transfer edilebilir hale gelir gelmez, işlem ücretlerinin Starknet’in kendi token’ı STRK ile işlem ücreti ödemeyi kolaylaştıracak”.

Projede halihazırda işlem ücretlerinin ödenmesi için Ethereum (ETH) kullanılıyor. Bu güncellemenin henüz kullanıma açılmamış STRK’yi nasıl etkileyeceği bilinmiyor.

Güncellemeyle ilgili yapılan paylaşımda, “Starknet v0.13.0, işlem ücretlerinin STRK ile yapılmasının önünü açarak, yol haritasında yer alan ve özellikle STRK ödemeleri için tasarlanmış olan diğer özelliklerin de kapılarını aralıyor.” dendi.

Starknet topluluğu, güncellemenin test ağından ana ağa aktarılması için 4 Ocak-8 Ocak tarihleri arasında oy kullanabilecek.

STRK için henüz bir airdrop düzenlemediği için oylama token sahiplerine değil, önceden belirlenmiş delegelere açık olacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Projesi, Güncellemeyi Hayata Geçirmek İçin Oylamayı Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!