Bitcoin ETF’leri İçin Bugün İşaret Edildi: SEC Birden Fazla Onay Verebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TechCrunch muhabiri Jacquelyn Melinek, spot Bitcoin ETF başvurularının toplu bir şekilde onaylanabileceğini belirtirken tarih verdi.

Deneyimli muhabir Jacquelyn Melinek, 4 Ocak tarhili sosyal medya paylaşımında konuya yakın kaynaklardan aldığı bilgilerden yola çıkarak spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının “birden fazlasının aynı anda” onaylanabileceğini yazdı.

Bu durum, ETF başvurusu yapan şirketler arasında haksız rekabet oluşmaması için en başından beri konuşuluyordu fakat Melinek’in söz konusu gönderisine ek olarak yaptığı paylaşım kripto para topluluğunu heyecanlandırdı. Muhabir, 5 Ocak Cuma günü işaret ederek “yarın bir şeyler bekliyorum” ifadelerine yer verdi:

Konuya son derece yakın kaynaklardan, bitcoin spot ETF’sinin *birden fazla* firmanın başvurusu için SEC tarafından onaylanacağı duyuldu. Yarın bir şeyler bekliyorum.

Halihazırda bütün başvuru sahipleri spot Bitcoin ETF dosyalamalarına dair son güncellemeleri ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sundu. Genel kanı doğrultusunda bakıldığında SEC’nin 15 Ocak tarihine kadar toplu bir şekilde onay vermesi bekleniyor.

Aylardır spot Bitcoin ETF beklentisinin etkisiyle hareket eden Bitcoin ve kripto para piyasası, Melinek’in bu paylaşımlarıyla da kısa süreli bir volatilite yaşadı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde 42.806  dolar ile 44.814 dolar arasında ana hareketler yapan Bitcoin, yazım esnasında günlük %1,3 değer artışıyla 43.734 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ETF’leri İçin Bugün İşaret Edildi: SEC Birden Fazla Onay Verebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!