Trader Bitcoin Düşüşünden Etkilenmeyen Altcoin’in Tamamını Tepeden Sattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırımcısı Arbitrum (ARB) özelinde yaptığı alım-satım işlemleriyle dikkat çekti.

ARB’nin piyasaya sürüldüğü gün alım yapan bir yatırımcı son satış işlemleriyle dikkat çekti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu yatırımcı, 4 Ocak günü harekete geçerek 1,94 dolar ortalamayla 1,08 milyon ARB satarak karşılığında 2,09 milyon dolar değerinde 947 Ethereum’u cüzdanına ekledi.

Söz konusu yatırımcı ARB’nin piyasaya sürüldüğü 2022 Mart ayında, 1,34 dolardan 1,79 milyon ARB satın almak için 2,4 milyon dolar değerinde 1.337 ETH harcamıştı.

Yatırımcı ilk kayda değer satışını 1 Mayıs günü gerçekleştirmiş ve 710 bin ARB’yi 514 ETH karşılığında ortalama 1,33 dolardan elden çıkarmıştı. Geçtiğimiz süreçte Ethereum fiyatının da yükseldiği göz önünde bulundurulursa yatırımcının karı 278 bin dolar değerinde 124 ETH oldu.

ARB, 3 Ocak günü yaşanan düşüşlerden çabuk şekilde atlatan proje olarak dikkat çekti. Fiyat 1,9 dolar seviyesinden 1,46 dolara geriledikten sonra hızlı bir şekilde 2,04 dolara ulaştı. Bu fiyat ARB için tüm zamanların en yüksek seviyesiydi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 değer kaybeden ARB, yazım esnasında 1,90 dolardan işlem görüyor.

Trader Bitcoin Düşüşünden Etkilenmeyen Altcoin’in Tamamını Tepeden Sattı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trader Bitcoin Düşüşünden Etkilenmeyen Altcoin’in Tamamını Tepeden Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!