Stablecoin USDC Kısa Süreliğine 1 Doların Altına Düştü, Panik Yarattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Circle tarafından ihraç edilen stablecoin USDC, dün Bitcoin fiyatında yaşanan hareketliliğin ardından kısa süreliğine 1 doların altına düştü.

USDC, dün Binance borsasındaki USDT çifti karşısında öğleden sonra üç kez 0,74, 0,80 ve 0,79 dolara düştü. Ancak ikili arasındaki denklik kısa süre içerisinde yeniden sağlandı.

Dün Matrixport tarafından tüm spot Bitcoin ETF başvurularının reddedileceği yönünde bir raporun paylaşılmasıyla birlikte Bitcoin fiyatında birkaç bin dolarlık düşüş kaydedildi. Bu sırada 500 milyon dolardan fazla değerde pozisyon likide oldu.

Binance’teki gelişmenin yaşandığı sıralarda, OKX borsasındaki USDC ve USDT paritesi de kısa süreliğine 0,95 dolara geriledi.

USDC, yatırımcıların USDT karşısında yüklü miktarlarda satış yapması ve denkliğin sağlanmasına yetecek kadar likiditenin olmaması halinde 1 doların altına düşebiliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Stablecoin USDC Kısa Süreliğine 1 Doların Altına Düştü, Panik Yarattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!