Lider DeFi Platformu Bitcoin Ağı İçin Altcoin Projesi ile Bir İlke İmza Attı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Curve Finance (CRV) cross-chain ve omnichain işlemlerini güçlendirecek önemli bir entegrasyon için harekete geçti.

Curve Finance EVM tabanlı blokzinciri ZetaChain ile önemli bir ortaklık kurdu. Ortaklık kapsamında Curve Finance, ZetaChain’i ağına entegre ederek cross-chain ve omnichain işlemleri için Bitcoin (BTC) desteği dahil kapsamlı bir yelpaze sunacak.

Curve kullanıcıları ayrıca bu sayede yerel zincirler arası takaslar gerçekleştirmek için bu çok yönlü zincir varlık havuzlarıyla etkileşime girebilecek. Buna, ZetaChain ile entegre Curve havuzlarında alım satım için Bitcoin’de dahil olacak.

ZetaChain, herhangi bir zincirdeki varlıkları tek bir yerden yönetebilen akıllı sözleşmelere sahip ilk evrensel blokzinciri olarak öne çıkıyor. Ekip tarafından yapılan açıklamada, bu uzun vadeli ortaklığın Curve ağına daha fazla işlem hacmi ve kapsamlı bir destek getireceği vurgulandı:

Bugün, CurveFinance’in cross-chain takasları ve omnichain varlık havuzları için ilk yerel Bitcoin desteği için ZetaChain’i entegre edeceğini duyurduk. Uzun vadede ortaklık, Curve’e daha fazla işlem hacmi getirecek, crvUSD’yi (örneğin yerel Bitcoin) destekleyebilecek yeni bir teminat seti sağlayacak ve kripto paralar arasında gezinmeyi daha sorunsuz hale getiren bir kamu hizmeti sunacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lider DeFi Platformu Bitcoin Ağı İçin Altcoin Projesi ile Bir İlke İmza Attı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!