Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin Başka Bir Adrese Kripto Para Transfer Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, yaptığı son stablecoin transferiyle dikkat çekti.

Vitalik Buterin 3 Ocak tarihli transfer işlemiyle yatırımcılar arasında spekülasyonlara neden oldu. On-chain güvenlik şirketi PeckShield Alert tarafından aktarılan verilere göre Vitalik Buterin etiketli bir kripto para cüzdanı, 3.300 adet USD Coin’i (USDC) yeni bir cüzdana transfer etti.

Buterin’in bu transferi neden yaptığı tam olarak bilinmezken yatırımcılar arasında belli başlı spekülasyonlar oluştu. Büyük bir çoğunluk Buterin’in sadece “kartları karıştırdığını” belirtirken yeni bir cüzdanın yeni yatırımlar için kullanılabileceği öne sürüldü.

USDC transferinin kripto para piyasasında yaşanan ciddi düşüşe denk gelmesi dikkat çeken bir diğer nokta oldu. Ethereum 3 Ocak günü 2.387 ile 2.067 dolar arasında yüksek bir volatiliteye ev sahipliği yaptı.

.CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,3 değer kaybeden Ethereum, yazım esnasında 2.228 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin Başka Bir Adrese Kripto Para Transfer Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!