Vitalik Buterin’in Övdüğü Altcoin Zirve Fiyata Ulaşırken Değeri 10 Milyar Doları Aştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vitalik Buterin’in kısa süre önce övdüğü Arbitrum One (ARB), fiyat ve ağ üzerindeki kilitli varlık açısından rekor kırdı.

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin tarafından ilk 1.aşama rollup olarak övülen Arbitrum rekor tazeledi. On-chain analiz platformu L2BEAT tarafından aktarılan verilere göre Arbitrum ağındaki toplam kilitli varlık (TVL) değeri son yedi günde %15,9 yükselerek 10,22 milyar dolara yükseldi.

Bu Arbitrum için rekor bir seviye olarak kayıtlara geçerken ek olarak Katman 2 (L2) ağları arasında 10 milyarı aşan ilk proje unvanını kazandı. Buterin tarafından desteklenen blokzinciri çözümü rollup mühendisliğini, kullanıma sokan ilk projelerden biri Arbitrum olmuştu, Buterin 2024 yılında bu sayının ona çıkmasını beklediğini söylerken 1. aşamaya geçişte en yüksek potansiyeli barındıran Optimism (OP) ve zkSync Era’yı işaret etmişti.

Arbitrum ağındaki kilitli varlıkların %30,9’unu Ethereum (ETH), %23,68’ini ARB, %29,66’sını stablecoinler ve %15,76’sını diğer altcoinler oluşturdu.

Tüm bu yükselişlere paralel olarak 3 Ocak günü ARB fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) olan 2,04 dolara ulaştı. Kripto para piyasasında yaşanan ani düşüşler karşısında sağlam kalmayı başaran ARB, dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %16 yükseliş sergileyen ARB, yazım esnasında 1,83 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vitalik Buterin’in Övdüğü Altcoin Zirve Fiyata Ulaşırken Değeri 10 Milyar Doları Aştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!