Kripto Para Yatırımcılarının ABD Seçimlerinde Tercihi Kim: Donald Trump Mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz ay ABD’de yapılan bir anket, kripto para yatırımcılarının başkan adayı tercihlerini gözler önüne serdi.

Crypto Council for Innovation tarafından aralık ayında 454 kişiyle yapılan ulusal bir anket, ABD seçimleri ve kripto para destekçiliği arasında dikkat çeken bağı ortaya koydu.

Kripto para yatırımcıları arasında yapılan ankete katılan kişiler, 2024 yılında gerçekleşecek ABD başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ı destekleyeceklerini belirtirken kongre de Demokratlar öne çıktı. Anket sonucuna göre seçmenlerin %41’i Biden’ı seçerken, %51’i bir sonraki başkan olarak Trump’ı tercih edeceklerini belirtti.

Öte yandan kripto seçmenlerin %46’sı senato ve meclis seçimleri için Demokratları tercih ederken, %42’si ise Cumhuriyetçilerden yana oy kullandı.

Anket ayrıca seçmenlerin %83’ünün yatırımcıların seçeneklere sahip olmaya devam edebilmesi ve sektörün büyümeye ve istihdam yaratmaya devam edebilmesi için kripto para sektörü için net kurallar yazmak isteyen bir adayı tercih edeceğini ortaya koydu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Kripto ittifakı hükümet işleri başkanı Brett Quick, 2024 seçimlerinde kripto para yatırımcılarının önemli bir rol oynayacağını belirtti:

Kripto seçmenleri sadece niş bir grup değil; 2024 seçim ortamını şekillendirebilecek çeşitli ve etkili bir grup. Bu durum, incelikli ve bilinçli politika oluşturma ihtiyacının altını çiziyor, çünkü bu öncelikler çok çekişmeli yarışlarda dengeleri değiştirebilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Yatırımcılarının ABD Seçimlerinde Tercihi Kim: Donald Trump Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!