Bitcoin Tabanlı Altcoinler İçin Büyük Tartışma: Kurucu Karşı Olduğunu Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BRC-20’nin en büyük marketi UniSat ve topluluğun kurucu isimlerinden biri arasında gerginlik yaratan bir tartışma çıktı.

Son aylarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran BRC-20 cephesinde beklenmedik bir gerginlik yaşandı. Temelde BRC-20 pazar yeri UniSat ve BRC-20’nin takma adlı yaratıcısı Domo arasında yaşanan bu gerginlik topluluğu endişelendirdi.

Ekim ayında Domo, BRC-20’nin Ordinals protokolünün yükseltilmesini takip etmemesini, ancak 0.9 sürümünde dondurulmasını önermişti fakat UniSat cephesine buna karşı çıkarak Ordinals Jubilee yükseltmesinin hayata geçirilmesi gerektiğini savundu.

UniSat resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada dikkat çeken şu ifadelere yer verildi:

BRC-20’nin Ordinals Jubilee yükseltmesinin beklendiği gibi çalıştığından emin olmak için elimizdeki diğer görevlerimizin geliştirilmesini ertelemek zorunda kaldığımız için üzgünüz. Bizim için yoğun bir program. Ancak brc-20’nin Ordinallerden ayrılmasını önlemek için elimizden geleni yapacağız.

UniSat’a yanıt olarak Domo, bu yükseltmeyi aceleye getirmenin topluluğa ve ekosisteme zarar verebileceğini belirtti:

BRC20’de bu güncellemeleri aceleye getirmenin pervasızca olduğuna, akran indeksleyicileri göz ardı ettiğine ve BRC20 kullanıcılarından oluşan daha geniş bir topluluğa potansiyel olarak zarar verebileceğine inanıyorum.

Taraflar arasındaki gerilim henüz son bulmasa da sorunun olası bir topluluk oylamasıyla çözüme kavuşacağına inanılıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Tabanlı Altcoinler İçin Büyük Tartışma: Kurucu Karşı Olduğunu Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!