Bloomberg Analistleri Bitcoin’de Sert Düşüşü Yorumladı: ETF Reddi Mümkün Mü?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg analisti Eric Balchunas, Matrixport tarafından sunulan “spot Bitcoin ETF’i reddedilebilir” raporunu yorumladı.

Araştırma firması Matrixport 3 Ocak günü yayınladığı raporda spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvularının ocak ayında onaylanmayabileceğine yer verdi. Bu raporun tetiklemesiyle kripto para piyasasında sert düşüşler görüldü.

Konu hakkında paylaşımda bulunan deneyimli isim Eric Balchunas, sunulan bu rapor karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. ETF reddinin imkansız olmadığını belirten analist, yine de %90 gibi bir onay beklentisine karşı sunulacak söylemlerin sağlam gerekçelere ihtiyaç duyduğunu ifade etti. 

Matrixport analistine herkese açık şekilde “elinde bir kanıt var mı?” sorusunu yönelten Balchunas, bu raporu yazan kişinin de Bitcoin’e boğa yönlü bakan birisi olduğunu ama şimdi neden böyle bir işe giriştiğini anlamadığını vurguladı:

İnsanlar beni bu “reddedilme” raporuna deli gibi etiketliyor. Onay ihtimali dışında herhangi bir şey duymadık ama adama şüphe yaratmamak için herhangi bir kaynağı olup olmadığını ya da sadece spekülasyon yapıp yapmadığını soruyorum. Raporu yazan kişi Bitcoin boğası gibi görünüyor. Öte yandan o cepheden yakın zamanda tweet atan “yöneticiler” onayın muhtemel olduğunu söyledi. Neden şimdi fikrinden döndüğünü anlamadım.

Konu hakkında açıklamada bulunan bir diğer Bloomberg analisti James Seyffart ise Matrixport’un kısa süre içerisinde hem spot Bitcoin ETF’i onaylanabilir hem de reddedilebilir raporu yayınlayarak ikili oynadığını öne çıkardı.

Seyffart alaycı bir dille “artık yanılmaları mümkün değil, dahice” ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analistleri Bitcoin’de Sert Düşüşü Yorumladı: ETF Reddi Mümkün Mü?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!