Piyasadaki Veriler, Bitcoin’in Güzel Bir Bahar Yaşayabileceğini Gösteriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türev piyasalarındaki verileri yorumlayan analistlere göre yatırımcılar, Bitcoin fiyatının bahar aylarında yükseleceğini düşünüyor.

Binance’te vadesi mart ayının sonunda dolacak olan vadeli Bitcoin sözleşmelerindeki primler 2.000 doları geçti. Bu, piyasanın Bitcoin fiyatında vade dolumundan önce bir artış beklediğine işaret ediyor.

YouHodler Piyasalar Müdürü Ruslan Lienkha’ya göre güncel veriler, “Bitcoin için açık bir bullish indikatör” olarak yorumlanabilir. Lienkha, “Kurumsal yatırımcılar gelecekteki Bitcoin alımları için mevcut fiyatı kabul ediyorlar ve gelecekteki varlık alımları için mevcut fiyatı sabitlemek amacıyla daha fazla ödemeye hazırlar.“ dedi.

Bitnominal Başkanı Michael Dunn, “vadeli işlemlerdeki primin artmasının alım tarafında güçlü bir kaldıraçlı talebin” göstergesi olduğunu ve genelde “bullish bir indikatör” olduğunu söyledi.

Bu sırada Bitcoin’in spot fiyatıyla vadeli işlem fiyatı arasındaki farkı yansıtan tablo da %20 seviyesinin üstüne çıktı. Deribit COO’su Luuk Strijers’e göre bu, “piyasanın spot fiyatın yükselmesini beklediği” anlamına geliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasadaki Veriler, Bitcoin’in Güzel Bir Bahar Yaşayabileceğini Gösteriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!