Bitcoin’de ETF Hareketliliği Başladı: Dakikalar İçerisinde 5 Bin Dolarlık Düşüş!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve kripto para yatırımcıları SEC’den gelecek olası bir kararı beklerken gelen düşüş pahalıya mal oldu.

Bitcoin’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) gelecek bir kararın heyecanı sürerken geçtiğimiz dakikalar içerisinde adeta çakıldı. Bitcoin fiyatı 45.500 dolar seviyelerinden başladığı sert düşüş ile dakikalar içerisinde 40.200 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Bitcoin ile birlikte major altcoinlerde de büyük düşüşler gözlemlendi. Ethereum 2.382 dolar seviyelerinden 2.070 dolara kadar gerilerken BNB, 334 dolardan 293 dolara çakıldı. Birçok kripto parada ise büyük kırmızı mumlar oluştu.

Sert düşüş ile birlikte Binance gibi büyük bir borsada dahi yoğunluk nedeniyle aksaklıklar meydana geldi. Bazı yatırımcılar pozisyonlarını kapatmakta zorlandığını belirtti.

SEC’nin normal şartlarda 1 hafta daha süresi bulunmasına karşın bazı kaynaklara göre bugün karar vermesi de bekleniyordu. Ancak henüz ABD güne başlamamış olmasına rağmen gelen büyük düşüş akıllara olası bir erteleme kararının alındığına yönelik şüpheleri meydana getirdi.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, büyük düşüşün ardından bir miktar toparlanma yaşarken yazım esnasında 42.400 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de ETF Hareketliliği Başladı: Dakikalar İçerisinde 5 Bin Dolarlık Düşüş!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!