Bitcoin Yükselişlerinden Önce Tether’den USDT Çeken Kurumsal Balinadan Yeni Sinyal!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev kripto para balinası Tether (USDT) hazinesinden bir kez daha yüz milyonlarca dolar çekip borsalara transfer etti.

Tether aşığı balina tekrardan şirketin hazinesine yöneldi. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 3 Ocak günü harekete geçen balina, Tether hazinesinden 182 milyon USDT aldı.

Alım işleminden kısa süre sonra bu varlıkları ABD merkezli Kraken ve Coinbase gibi kripto para borsalarına transfer eden balinanın, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularını fırsat olarak gören bir kurumsal yatırımcı olduğu düşünülüyor.

Aynı balina 20 Ekim 2023 tarihinden bu yana Tether hazinesinden toplamda 2 milyar USDT alarak ve bunun büyük çoğunluğunu Binance’e yatırmıştı. Balinanın alımlarına başladığı 20 Ekim tarihinden bu yana kripto para piyasası da kayda değer miktarda değer kazandı. Sadece Bitcoin o tarihten bu yana %50’den fazla artış yaşadı.

Kripto para piyasasındaki yükselişler ve artan talep Tether cephesine de olumlu yansıdı. Şirketin piyasa değeri 2023 yılında kayda değer oranda artış sergileyerek rekor seviyeye yükseldi. CoinGecko verilerine göre Tether’in halihazırda 92 milyar dolarlık piyasa değeri bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselişlerinden Önce Tether’den USDT Çeken Kurumsal Balinadan Yeni Sinyal!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!