Bitcoin 100 Bin Dolar Olacak Mı? Bitcoin Minetrix Çıtayı 8 Milyon Dolara Çıkardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatının boğa rallisinde 100 bin doları aşabileceği yönündeki tahminler Bitcoin yükselişinden faydalanabilecek olan coinlere ilgiyi arttırdı.

Önde gelen bir finans kurumu olan Standard Chartered, kripto para dünyasına girdi. Bilindiği üzere kripto sektörü abartılı tahminler ve spekülatif fiyat beklentileriyle tanınıyor. Geoff Kendrick ve Standard Chartered’daki uzman ekibi, Bitcoin’in 100 bin dolara ulaşacağı yönündeki tahminleriyle dikkat çekti ve bu tahminlerinde de kararlılar. Nitekim, bu yıl iki kez tahminlerini yinelediler ve şimdi hedefin yalnızca ulaşılabilir değil, aynı zamanda hızla yaklaşmakta olduğunu belirtiyorlar.

Kendrick, Nisan 2023’te Bitcoin’in değerinin 2024 yılı sonunda 100 bin dolara ulaşacağını öngörerek dikkatleri üzerine çekmişti. Temmuz ayında, olumlu faktörler olarak gördüğü madenci satış baskısının azalmasına ve blok ödülünün yarıya inmesine atfederek tahminini yineleyen Kendrick, kasım ayında bir kez daha kararlılığını sürdürdü. Müşterilerine yakın zamanda gönderdiği bir mesajda, “tüm unsurlar plana göre işlediğinde” Bitcoin’in 2024 yılı sonunda şüphesiz 100 bin dolar değerine ulaşacağına dair inancını yineledi. Kendrick, Bitcoin’in yükselişini tetikleyecek iki gelişmekte olan faktörün altını çizdi.

İlk gelişme, ABD’de gerçek Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) çok beklenen yetkilendirilme olayı. Kripto para topluluğu uzun bir süredir, Bitcoin’e önemli miktarda para akışına izin verecekleri beklentisiyle yeni yatırım araçlarını hevesle bekliyordu. 2024 Nisan’ında Bitcoin’in yarılanması aynı dönemde gerçekleşecek bir diğer unsur. Madencilere işlemleri doğrulamaları için verilen teşvik her dört yılda bir yarı yarıya azaltılıyor. Bu olay, piyasaya yeni arz akışını azaltıyor. Bu iki olayın birleşiminin Bitcoin için ideal bir durum yaratma potansiyeline sahip olduğu söyleniyor. Bitcoin ETF’lerin piyasaya sürülmesinin önemli miktarda yeni yatırım çekmesi beklenirken, yarılanma olayı yeni Bitcoin’lerin piyasaya sürülme oranını azaltıyor. Söz konusu uzmanlara göre bu dinamik, Bitcoin fiyatını 100 bin dolar eşiğinin ötesine taşıma potansiyeline sahip.

Özellikle yarılanma olayı Bitcoin madenciliği ile ilgili tartışmaları alevlendirdi. Son haftalarda bulut madenciliği ile öne çıkan Bitcoin Minetrix (BTCMTX) projesine de yönelimler başladı. Peki nedir bu Bitcoin Minetrix?

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Şifrelenmiş Ve Kolayca Doğrulanabilir Bir Bulut Madenciliği Platformu

Bitcoin Minetrix (BTCMTX), Bitcoin’in artan popülaritesine bağlı, öncü bir “stake-to-mine” yöntemi kullanarak Bitcoin ödülleri alma sürecini kolaylaştırıyor. Kullanıcılar Bitcoin Minetrix token satın alıp tokenlerini stake ederek, bulut madenciliği yeteneklerinden faydalanabiliyor. Ayrıca pahalı ekipmanlara veya özel uzmanlığa ihtiyaç duymadan Bitcoin kazanabiliyorlar.

Bu süreç, Bitcoin madenciliği uygulamasını demokratikleştirmekte ve böylece erişilebilirliğini daha geniş bir kitleye yayıyor. BTCMTX, kullanıcılara daha fazla kontrol sağlayan ve geleneksel bulut madenciliğiyle ilişkili riskleri azaltan tokenize bir stake sistemi olarak öne çıkıyor.

Kullanıcılar uzun madencilik sözleşmelerini atlatırken bunun yerine madencilik kredileri kazanmak için Bitcoin Minetrix tokenlerini satın alıp stake ediyor. Daha sonra, bu krediler merkeziyetsiz BTCMTX platformunda tahsis edilen madencilik süresi karşılığında alınıp satılıyor. Bu kendine özgü konsept, stake etmenin avantajlarını Bitcoin madenciliğinden elde edilen getirilerle birleştirerek yatırımcılar için potansiyel kazançları optimize ediyor.

Kullanıcılar, stake ettikleri BTCMTX tokenleri üzerinden önemli bir yıllık gelir yüzdesi elde edebiliyor ve aynı zamanda madencilik süreciyle Bitcoin kazanabiliyorlar.

Bitcoin Minetrix’in Ön Satışı 7,2 Milyon Doları Aştı

Bitcoin Minetrix ön satışı hızla ilerliyor ve yeni önemli dönüm noktalarına ulaşıyor. Ön satış, kademeli olarak artan ve erken yatırımcılara daha avantajlı giriş noktaları sağlayan bir fiyatlandırma yapısı kullanıyor.

Şu anda Bitcoin Minetrix satın almak isteyenler 0,0126 dolarlık bir fiyattan tokeni elde edebiliyor. Bu, gelecekte kâr elde etmek isteyen erken yatırımcılar için umut verici bir olasılık sunuyor. Ancak bu fiyatın iki gün içinde artacağını unutmamak gerekiyor.

Bu konsept, kripto para piyasasına giren bireysel yatırımcılar, özellikle de risk alma konusunda temkinli olan ve daha büyük bir yaş grubuna ait olanlar için oldukça cazip. Potansiyel yatırımcılar, kredi kartları, Ethereum, USDT veya BNB gibi birçok kanal aracılığıyla token edinme seçeneğine sahip. Böylece daha geniş bir kullanıcı yelpazesi için erişilebilirlik artıyor. Bu işlemi gerçekleştirmek için, MetaMask veya Trust Wallet gibi Ethereum ile uyumlu bir cüzdana sahip olmak da gerekiyor.

BTCMTX tokenleri, başarılı bir şekilde elde edildikten sonra, Bitcoin madencilik endüstrisini altüst eden ve bu projeyi gelişen bir sektörde lider olarak konumlandıran yeni stake-to-mine modelinin keşfedilmesini sağlıyor. Bu strateji, BTCMTX borsalarda listelenmeden önce indirimli oranlar ve değer artışı olasılığı sağlayarak erken yatırımları teşvik etmeyi amaçlıyor.

Ekip, ön satışı takip eden dönem için, borsa listelerinin sağlanması, pazarlama girişimlerinin yürütülmesi, mobil uygulamaların oluşturulması ve personelin genişletilmesi gibi faaliyetleri içeren her şeyi kapsayan bir stratejiyle dikkat çekiyor. Tanınmış madencilik şirketleriyle devam eden görüşmeler, gelecekteki genişleme için olumlu bir beklenti sağlıyor.

Ayrıca madencilik sektöründe yeni olan bireyler için bu, kripto paraların büyüleyici dünyasını keşfetme, bilgi edinme ve aynı zamanda kazanç elde etme şansı sunuyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 100 Bin Dolar Olacak Mı? Bitcoin Minetrix Çıtayı 8 Milyon Dolara Çıkardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!