K33 Analistine Göre Bitcoin ETF Onayı ile Birlikte Haberi Sat İhtimali Yüksek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

K33 Research analisti Vetle Lunde spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayı gelirse kripto para piyasasında muhtemelen bir “haberi sat” durumu yaşanacağını belirtti.

Analist Vetle Lunde, spot Bitcoin ETF başvurularına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) söz konusu ETF başvurularını onaylaması durumunda büyük ihtimalle bir satış dalgası görüleceğini belirten deneyimli isim, ETF haberinin çoktan fiyatlandığını belirtti.

Özellikle son 3 aydır kripto para piyasasının ETF beklentisini satın aldığını ve her şeyin yükseldiğini vurgularken %75 ihtimalle onay haberinin satılacağını öngördü. Öte yandan %20 ihtimalle spot Bitcoin ETF onayının gelmesi durumunda piyasanın daha fazla yükselebileceğini söyleyen Lunde, %5 ihtimali de ETF’in reddedilme olasılığına verdi.

Vetle Lunde “beklentiyi satın al, haberi sat” durumunun kendini gerçekleştiren bir kehanet olarak spot Bitcoin ETF onayı beraberinde satış dalgası yaratabileceğini en olası senaryo olarak nitelendirmekten çekinmedi:

Her şey, Bitcoin’in son üç aylık sürekli yukarı yönlü ivmesini takiben türevlerin büyük primleri zorlamasıyla, tüccarların karar öncesinde önemli ölçüde maruz kaldığına işaret ediyor. Kısa vadeli piyasa katılımcılarının önemli bir kısmı bu olayı kâr elde etmek için bir alan olarak gördüğünden, bir haber satma olayı kendini gerçekleştiren bir kehanet haline gelebilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
K33 Analistine Göre Bitcoin ETF Onayı ile Birlikte Haberi Sat İhtimali Yüksek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!