Kripto Paralar ETF Haberlerini Fiyatladı Mı? Onay Gelse Bile Bitcoin Artmayabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opsiyon verileri Bitcoin (BTC) için ETF onayı gelse bile fiyatta çok büyük bir yükseliş yaşanmayacağına işaret ediyor.

On-chain analiz platformu GreeksLive, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) ve fiyatın bu beklentiye karşı tepkisini inceleyen bir analizde  bulundu. Söz konusu analizde, spot Bitcoin ETF beklentisinin çoktan fiyatlanmış olabileceği ve ETF onayının bu hafta gelmesi durumunda büyük bir yükseliş yaşanmayabileceğine yer verildi.

Spot Bitcoin ETF’i ile güçlü bir korelasyona sahip olan Ocak12 opsiyonlarının beklenenin aksine düşüş yaşadığını belirten şirket, neredeyse hiç blok bazlı işlemin gerçekleşmediğine işaret etti. Ayrıca söz konusu opsiyonların günlük hacmin sadece B geldiği ve bunun nadir görülen düşüklükte bir pay miktarı olduğu vurgulandı:

Piyasada SEC’nin önümüzdeki Salı günü Bitcoin Spot ETF başvurusunu geçeceğine dair haberler var ancak ana dönem IV’lerinde ve fiyatta çok az dalgalanma yaşandı. Opsiyon verilerine bakıldığında, ETF ile güçlü bir korelasyona sahip olan Ocak12 opsiyon IV, yükselmek yerine düştü ve blok neredeyse işlem görmedi Piyasanın ETF’i fiyatladığını ve onay gelse bile daha fazla getiri sağlamayabileceğini varsayabiliriz.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) 10 Ocak tarihine kadar spot Bitcoin ETF başvurularını toplu bir şekilde onaylaması bekleniyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %8 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 45.880 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Paralar ETF Haberlerini Fiyatladı Mı? Onay Gelse Bile Bitcoin Artmayabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!