SEC Bitcoin ETF Onayını Beklenenden Erken Verebilir: İşte O İki Tarih!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin ETF başvuruları SEC’nin vereceği karara kısa süre kalmışken Reuters’dan heyecanlandıran bir haber geldi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) BlackRock ve Fidelity dahil 14 varlık yönetim şirketinin spot Bitcoin ETF başvuruları için önümüzdeki 12 gün içerisinde karar vermesi bekleniyor.

Reuters tarafından sunulan habere göre SEC bu tarih sonuna kadar bekleme taraftarı değil. Haberde yer alan gizli kaynaklara göre SEC, ETF ihraççılarına ürünlerini önümüzdeki hafta piyasaya sürebilmeleri için izin verdiğini ve Salı veya Çarşamba günü bunu bildireceğini belirtti.

SEC’nin verdiği son başvuru tarihine kadar bütün şirketler başvurularını güncellerken Reuters tarafından gelen bu haber dikkatleri çekti. Regülatör kurum, spot Bitcoin ETF onayı vermeyi düşünüyorsa bunu önümüzdeki hafta 2 veya 3 Ocak tarihinde açıklayacak.

Mevcut durumda SEC’den onay almayı bekleyen 14 varlık yöneticisi bulunuyor. Geçtiğimiz dönemlerde SEC, piyasa manipülasyonu ve olası yetersizlikleri işaret ederek başvuruları reddetmişti. Spot Bitcoin ETF onayının kripto para piyasası için bir dönüm noktası niteliği taşıdığı düşünülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Bitcoin ETF Onayını Beklenenden Erken Verebilir: İşte O İki Tarih!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!