BlakcRock’ın Bitcoin ETF Güncellemesinde Kripto Paralar Karşıtı JPMorgan Yer Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BlackRock, spot Bitcoin ETF’i için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC) yaptığı başvuruyu bir kez daha güncelledi.

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, iShares Bitcoin Trust (IBIT) isimli spot Bitcoin ETF başvurusunun güncellenmiş bir sürümünü tekrardan SEC’ye sundu.

Spot Bitcoin ETF başvurularına ilişkin son güncelleme tarihi olan 30 Aralık günü harekete geçen dev şirket, güncellenmiş başvuruda Jane Street ve JPMorgan’ı “yetkili katılımcılar” olarak adlandırdı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bloomberg analisti Eric Balchunas, Jane Street’in beklenen bir katılımcı olduğunu fakat JPMorgan’ın dosyaya dahil edilmesinin biraz ironik olduğunu belirtti.

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon yıllar boyunca kripto para karşıtı söylemleriyle gündeme gelmiş ve sektöre karşı soğuk tavrı hiç değişmemişti. Balchunas günün sonunda atılan bu adımın olumlu olduğunu dile getirirken spot Bitcoin ETF onayına bir adım daha yaklaşıldığını vurguladı.

Başvuru sahiplerinin çok büyük bir kısmı 29-30 Aralık tarihlerinde güncellenmiş dosyaların son halini düzenleyici kuruma iletti. SEC’nin ocak ayı içerisinde söz konusu ETF’leri onaylaması bekleniyor. ETF’ler onaylandıktan sonra birkaç gün veya birkaç hafta içerisinde piyasada işlem görmeye başlayacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BlakcRock’ın Bitcoin ETF Güncellemesinde Kripto Paralar Karşıtı JPMorgan Yer Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!